some_text

Des de començaments del 1980 i seguint la tradició familiar, EPART'S és una empresa que es dedica a la fabricació de bosses de senyora elaborades amb pell de vedell de gran quailtat. La pell procedeix bàsicament d'Itàlia i Catalunya.

El nostre producte és de textura suau, pràctica i funcional. Adaptada a qualsevol estil personal, models de diferents mides, volums i formes que reforcen l'estil de la dona innovadora i vanguardista. Models còmodes que barrejen tradició i tendència.

Tractem de donar un servei personalitzat a cada client, i comptem amb una dilatada experiència en el sector de la marroquinaria. El dia a dia ens ofereix ocasions especials, i EPART's complementa cada moment amb dissenys atractius i pràctics adaptats a la personalitat de la dona més actual.

Relació qualitat-preu assequible per a qualsevol mercat nacional i internacional. Avui en dia la fabricació del nostre producte està orientada al mercat espanyol, i el nostre objectiu és ampliar la xarxa de vendes al mercat internacional.